Hører du til dem, der har været gennem talrige slankekure og alligevel ikke opnået din idealvægt. Slankekure kræver ofte jernvilje og langt de fleste personer ender med, at tage det hele på igen.

TRE BEHANDLINGER ER VEJEN TIL SIKKERT VÆGTTABT:

Hos Dianalund Hypnose kan vi både tilbyde hypnose og kostvejledning. Vi har i forbindelse med vægttab udarbejdet et særligt program hvor vi støtter, vejleder og gennem kommunikation med dit underbevidste sind, hjælper dig til hurtigt at nå dine mål. Behandlingen foregår ALTID over tre behandlinger.

Har du besluttet dig for at tabe dig? Så ring eller book dine tre sessioner online – hvis du er klar til en slankere livsstil – én gang for alle.

HVAD SIGER TIDLIGERE KLIENTER OM VORES VÆGTTABS BEHANDLING?

“Hej Jan! – Jeg siger også tak for god behandling, som sagt så ved jeg ikke, hvad jeg havde forstillet mig, men jeg har været meget glad for din måde, du tog imod mig og givet mig nogle gode værktøjer, som jeg kan arbejde videre med. Det går godt, stille og roligt nedad. og jeg arbejder hverdag med min selv hypnose, Jeg vil helt bestemt anbefale dig til andre, som måtte have brug for hjælp – Anonym”

“Hej Jan – Jeg har været glad for forløbet, som jeg føler har hjulpet mig til større standhaftighed. Jeg kan rigtig godt lide, at du er ærlig og ikke hopper på alle undskyldningerne. Jeg kan også godt lide, at du er direkte, det kan jeg bedre forholde mig til end indpakninger. Jeg vil helt sikkert anbefale hypnose til andre, har sådan set allerede gjort det :-). Jeg kan ikke rigtigt komme i tanker om noget negativt at sige :-). Ellers ville jeg nu heller ikke have overvejet at komme igen for at få hjælp til andet. Jeg regner med at vi ses igen senere 🙂 Venlig hilsen Helle”